Responsum vedrørende etablering af juridisk person i forbindelse med udvikling/projektering og etablering af havvindmøllepark ved Samsø

Storgaard, P and Jensen, TH (2000) Responsum vedrørende etablering af juridisk person i forbindelse med udvikling/projektering og etablering af havvindmøllepark ved Samsø. Project Report. Avokaterne Kannikkegade 1 2.

[img]
Preview
Danish | Text
Havmoelle_Projekt36.pdf

Download (6MB) | Preview

  Abstract

  Samsø Energiselskab har fra Energistyrelsen modtaget tilsagn om ret til at iværksætte forundersøgelser vedrørende etablering af en havvindmøllepark ved Samsø, ligesom Samsø Energiselskab har modtaget støtte fra Energistyrelsen til projektet. Det er fra Samsø Energiselskabs side vurderet, at der herefter er gode muligheder for, at en hawindmøllepark bliver etableret. Den samlede investeringsmæssige ramme for projektet antages at være mellem 200 og 250 mio. kr., afhængig af møllestørrelsen. På baggrund heraf har Samsø Energiselskab ønsket udarbejdet et juridisk responsum til belysning af hvorledes etableringen af den ovenfor nævnte juridiske person(er) kan ske.

  Item Type: Monograph (Project Report)
  Creators: Storgaard, P and Jensen, TH
  Projects: Heating -- Varme, Analog data, Offshore wind -- Havvind
  Date Deposited: 28 Sep 2014 10:18
  Last Modified: 29 Sep 2014 11:51
  URI: http://arkiv.energiinstituttet.dk/id/eprint/444

  Actions (login required)

  View Item View Item